Laat je inspireren op Zinvloed LIVE

Op 28 en 29 november vindt in Amsterdam en Amersfoort een uniek live-event plaats met Amerikaans singer-songwriterduo Gungor en band, Rikko Voorberg, diverse Nederlandse kunstenaars, denkers en vrije geesten. Een avond om geïnspireerd te raken, gedachten te delen en verbinding te zoeken.

Gungor
Gungor kreeg de afgelopen jaren verschillende Grammy-Awardnominaties voor hun muziek. Hun stijl laat zich het beste omschrijven als indie-folk met ambient soundscapes in de lijn van Arcade Fire, Bon Iver en Sufjan Stevens. Michael Gungor is naast muzikant ook schrijver en samen met zijn vrouw Lisa leidt hij de experimentele kerk Bloom in Denver, Colorado.

En ook…
Naast muziek zijn er tijdens de live-events korte voordrachten van sprekers. ‘Theoloog in het wild’ Rikko Voorberg vertelt over zijn zoektocht naar geloven in de post-christelijke cultuur. Michiel Gouman betoogt dat ‘God niet meer alleen van de gelovigen is’. En Johan ter Beek vertelt over YourStory, de eerste game ter wereld die je traint voor het echte leven. Tevens is er werk te zien van diverse kunstenaars, fotografen en trendsetters en er is ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ideeën.

Zinvloed LIVE 
28 november – de Rode Hoed in Amsterdam 
29 november – Het Oude Magazijn in Amersfoort
Deuren open19.30 uur.

Kaarten voor dit evenement zijn hier te koop.