…maar wij hebben een podcast! #zinvleodcast

Een podcast. Werkt het nog, heeft het zin, hoe lang moet het en kunnen wij dit? Vragen waar wij ons niet al te lang door lieten weerhouden. Hier is de eerste #zinvleodcast en we vragen ons af wat jij ervan vindt. Van het hoge gegiechel en de gênante stiltes.

Linkjesss

Waar wij zoal over ouwehoerden? Je vindt het hier terug. Muziek was er o.a. van Sufjan Stevens en er is de nieuwe Rogier Pelgrim waarover wij ook al schreven.

Laurens zag de film Calvary en Samuel besprak de serie Better Call Saul. Alain kijkt vooruit naar het nieuwe Game of Thrones seizoen. En vijftig tinten, altijd vijftig tinten.

We bespraken het fenomeen Sunday Assembly en koppelden dat aan het boek Religion for Atheists.

Samuel had een stuk van Rikko Voorberg gelezen (Blendle), die pleit voor een vrolijke veertigdagentijd na Pasen. Laurens was gefascineerd door de vrouw die leefde zonder geld. Alain las Karel Smouter over Bach en Sufjan.

Bonuslinkje: de dood van de zoon. Wees daar volgend jaar bij, net als wij!

Graag tot de volgende keer. If any. Wij hopen. Wat vind jij?

Wie zijn dit?

Op de voorgrond ziet u Laurens Collée, verward wereldreiziger en christenhippe singer-songwriter. Rechts voor de kijker Delfts jongerenwerker en Twittermoralist Samuel Gerrets. Zij werden door uw tijdelijke redacteur Alain Verheij naar binnen gesmokkeld.