Licht in de nacht, een podcast is geboren!

Eerder blogde ze al voor ons, nu schuift ze ook aan in onze studio: theologe en presentatrice Marleen Stelling. Met haar ervaring gidst ze Samuel Gerrets, Laurens Collée en Alain Verheij door #Zinvleodcast nummer drie (één en twee hier).

Momenten van troost

Wat redt ons mens- en wereldbeeld in de week na bloedige aanslagen? We bespreken een vertederend vader-zoon gesprek in Parijs. Natuurlijk kan de @roffapanda niet ontbreken. Muzikaal laten we ons inspireren door Ane Brun: all we want is love. Amen.

Blik op de cultuur

(Niet-voor-eeuwig-zwarte) Piet krijgt een glossy! Nu eens niet: ‘wij zijn tegen’, maar juist constructief. Hoe dan wel, hoe kan onze geliefde folklore straks in een mooie vorm gegoten worden?

Samuel keek Master of None, een Netflix-serie van Aziz Ansari waarin maatschappelijke thema’s in hedendaags New York op een luchtige manier aan bod komen.

Alain bezocht het Van Gogh Museum, dat momenteel een expositie aan Edvard Munch wijdt. Retweet of deel deze podcast en maak kans op twee toegangskaarten!

Nieuw op Zinvloed: ‘Dat koninkrijk van U…’

Marleen leest het prachtige Graf te Blauwhuis van Gerard Reve voor. Het inspireerde Zinvloed tot een blogserie over het Koninkrijk van God. Voor we het weten zijn we van Piet, Netflix en musea bij de eeuwigheid beland. Alleen bij Zinvloed…

Kerst komt eraan!

Hoe vieren we kerst, wat zijn onze tradities in december? Vooral voor kersverse vader Samuel zijn het actuele vragen. We praten over How to throw a Christmas party, dat weer met een nieuw album kwam.

Deel en maak kans op de museumtickets.
Zet ‘m op tijdens het hardlopen of in de auto.
Laat ons weten wat je vond.
Tot ronde vierrrrr!