Bestel nu je kaarten voor de Lazarus 7keer7 tour!

Bestel nu je kaarten voor de Lazarus 7keer7 tour!

Ja, vanaf 23 mei begint het feest weer. Op 7 maandagavonden lang trekken we 7 kroegen door heel Nederland langs om… Nog een keertje te blozen.

Elke avond krijg je 7 bijdragen van 7 minuten en daarna een brainstorm plus hapje slash drankje. Meestal zijn de bijdragen het speeches, maar het kan ook een korte scène zijn, een lied of een gedicht. De mensen die bijdragen zijn heel divers: ze geloven al zestig jaar of nog maar net, hebben het geloof vaarwel gezegd of hangen een andere religie aan. Ze zijn plattelands tot stads, Afrikaans tot Nederlands, jong tot oud, katholiek tot evangelisch, enzovoorts.

Waar gaat het over? 

De centrale vraag op de avonden is: wat in het christelijk geloof heeft je het meest (in positieve zin) verrast? De taal van het geloof kan overbekend klinken. Preken kunnen vervelen. En dan opeens lees je iets of hoor je iemand, en je hart slaat een slag over. Zo had je er nog nooit over gedacht, zo had je het nog nooit gezien en gevoeld. Je wereld staat op de kop misschien wel voorgoed.

In 49 verrassende toespraken hoor je een frisse verwoording van het geloof, soms uit onverwachte hoek, voor iedereen, gelovig of niet. Per avond zijn er maximaal 70 kaartjes. Een groot deel daarvan is al weg door de voorinschrijvingen, dus wees er snel bij!

Bestel nu je kaarten

23 mei staan we in Ede, 30 mei in Zwolle, 6 juni in Leeuwarden, 13 juni in Arnhem, 20 juni in Middelburg, 27 juni in Rotterdam en 4 juli eindigen we in Hilversum. De kaartjes kun je hier bestellen.

Alvast een beetje sfeer proeven? Deze Lazarus 7keer7 tour is een vervolg op de ‘roadtrip’ 7keer7. Die kreeg veel aandacht van diverse landelijke media. Hier zie je daarvan de video-verslag en dit is een terugblik van de Correspondent.

We hopen je te zien en spreken op een van de avonden. Kun je ons ook meteen vertellen wat je van Lazarus vindt.