Eerste namen sprekers Lazarus 7keer7 tour bekend!

Eerste namen sprekers Lazarus 7keer7 tour bekend!

Hofpredikant Carel ter Linden en ex-non en schrijfster Anja den Bok zijn o.a. te horen tijdens de eerste avond van de nieuwe Lazarus 7keer7 tour.

Naast deze namen hoor je die avond ook auteur en theoloog Ronald Westerbeek, Lazarus-blogger Alain Verheij, singer-songwriter Christiana Bohorquez, islamoloog Yusuf Celik en een Skype-interview met Sarah Bessey, schrijfster van het boek Jesus Feminist. Zij krijgen allemaal de vraag voorgelegd: Welk element van het christelijk geloof heeft jou van je sokken geblazen? Welke geloofsontdekking heeft je voorgoed veranderd?

Altijd iets wat je raakt

‘De tour is een soort best of met een breed aanbod sprekers: van vrijzinnig tot orthodox. We hopen dat de bezoekers verrast worden door onvermoede verhalen van zeer verschillende mensen. Er zit altijd wel iets tussen wat je raakt’, vertelt Reinier Sonneveld, een van de initiatiefnemers de Lazarus 7keer7 tour.

Reserveer snel

Na Ede doet de Lazarus 7keer7 tour nog zes Nederlandse steden aan, elke avond met unieke line-up van sprekers. Op 30 mei: Zwolle, 6 juni: Leeuwarden, 13 juni: Arnhem, 20 juni: Middelburg, 27 juni: Rotterdam en op 4 juli: Hilversum (slotavond).

Let op: voor de eerste zes avonden zijn er maximaal 70 kaarten beschikbaar. Reserveer snel als je erbij wilt zijn via http://www.lazarustour.nl/kaarten/. De kaarten kosten € 14.