Kom ook: 7keer7 in Ede moet toch vol?!

Kom ook: 7keer7 in Ede moet toch vol?!

We hadden hier een enthousiast verhaal kunnen houden over hoe goed het gaat met de Lazarus 7keer7 tour. Maar we plaatsen op deze site alleen maar eerlijke verhalen. Dus moeten we zelf ook met de billen bloot: we hebben nog te weinig kaarten verkocht, vooral voor de eerste avond in Ede.

En dat is jammer, want het programma is veelbelovend. Hofpredikant Carel ter Linden (daar komt zelfs Maxima voor uit haar bed), ex-non Anja den Bok, theoloog en kerkplanter Ronald Westerbeek, blogger Alain Verheij, zangeres Christiana Borhorquez en islamoloog Yusuf Celik: allemaal vertellen ze over wat hen zo heeft geraakt in het christelijk geloof. Welk inzicht hen van hun sokken heeft geblazen. Ook de Amerikaanse blogger/pastor Brian Zahnd wordt daarover geïnterviewd via Skype.

Na de pauze kunnen jullie er met elkaar en met ons over doorpraten. Daar willen we je heel graag ontmoeten!

Ben je overtuigd? Koop dan alsnog je kaartje via http://www.lazarustour.nl/kaarten/ of tip anderen. Zien we volgens jou iets over het hoofd en zit niemand hier op te wachten? Laat het ons dan weten!