Dit zijn de sprekers van de Lazarus 7keer7 tour in Zwolle!

Dit zijn de sprekers van de Lazarus 7keer7 tour in Zwolle!

De namen voor de Lazarus 7keer7 tour in Zwolle zijn bekend: cabaretier Timzingt, radio-presentator Elsbeth Gruteke en Kierkegaard-kenner Geert Jan Blanken.

Naast die 3 namen zijn ook Lazarus-blogger Rolinka Klein-Kranenburg, theoloog en coach Remmelt Meijer en Enis Odaci van de partij. Enis is moslim, maar zoekt graag naar dialoog. Wie de laatste bijdrage verzorgd, wordt een van de komende dagen bekend.

Alle sprekers vertellen die avond in 7 minuten vertellen wat hen diep heeft geraakt in het christendom. Welk inzicht heeft hen van de sokken geblazen? Na de speeches van de sprekers is er tijd om na te praten en elkaar te ontmoeten.

De Lazarus 7keer7 touravond in Zwolle wordt gehouden in café Het Vliegend Paard, Voorstraat 17. De deuren gaan open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Kaarten kun je hier bestellen en kosten € 14.

Kun je er niet bij zijn in Zwolle? We komen ook nog in Leeuwarden, Arnhem, Middelburg, Rotterdam en Hilversum.