Zo gaan we verder met onze cursus Mensen van de weg…

Zo gaan we verder met onze cursus Mensen van de weg…

Bijna 70 mensen hebben zich aangemeld om mee te werken aan ‘Mensen van de weg’. Dat is zwáár boven verwachting, geweldig! Het betekent dat er een heel aantal testgroepjes komt. Die gaan de cursus draaien en over de ontwikkeling meedenken.

Wat kun je dan de komende maanden verwachten? Een klein overzichtje, dan weet je een beetje waar je aan toe bent:

* In mei verschijnt hier op Lazarusmagazine.nl een aantal blogs over het concept. Hoeveel ontmoetingen? Welke naam? Hoe is de opbouw? Gaan we eten of wandelen of nog iets anders? Moeten we video’s maken of niet?

* In juni volgt een fysieke ontmoeting met de mensen die daadwerkelijk de cursus willen geven. We brainstormen met elkaar, gaan in op vragen, en leggen de bedoelingen persoonlijk uit.

* In juli en augustus verschijnt wekelijks een opzet voor de cursusavonden: een reeks van 10 artikelen, waarop ruimhartig geschoten en geadviseerd (en gecomplimenteerd) mag worden.

* In september tot december van dit jaar zouden dan groepjes door heel het land de cursus moeten gaan draaien. Ze krijgen regelmatig een nieuwe avondopzet in hun mailbox, evalueren met elkaar en met ons hoe de afgelopen avond ging, en zo wordt de cursus al doende afgestemd en bijgewerkt.

Lijkt je dit wel wat? Je kunt je nog aanmelden.

En ook heel fijn: vul de enquête in.