De allerlaatste Lazarus 7keer7 tour – er zijn nog kaarten!

De allerlaatste Lazarus 7keer7 tour – er zijn nog kaarten!

De zevende en tevens laatste Lazarus 7keer7 touravond vindt aanstaande maandagavond 4 juli plaats in Hilversum. Er zijn nog enkele kaarten, dus je kunt er nog bij zijn! 

Tijdens de laatste avond van de Lazarus 7keer7 tour vertellen cultuurtheoloog Frank Bosman, filosoof Evert Jan Ouweneel en Gabriël Anthonio (bestuurder Verslavingszorg Noord Nederland) welk geloofsinzicht hen het meest heeft verrast. Daarnaast is cabaretier  TimZingt van de partij en singer-songwriter Rogier Pelgrim treedt op.

Als je gasten vraagt om iets persoonlijks te vertellen over hun geloofsleven (en dat hebben ze de afgelopen weken massaal gedaan), ontkom je er niet aan om ook zelf te vertellen wat je van je sokken heeft geblazen in het geloof. Daarom laten Reinier Sonneveld en Marieta van Driel van het Lazarus-team horen wat hen heeft geraakt in het christelijk geloof. Tijdens de avond is er natuurlijk ook ruimte voor ontmoeting. En speciaal op deze laatste avond wordt er Lazarus-bier geschonken.

De laatste touravond vindt plaats in de kapel van het EO-gebouw, Oude Amersfoortseweg 79 in Hilversum. De zaal is open om 19.30 uur, we beginnen om 20.00 uur. Je kunt hier kaarten reserveren.