Op basis waarvan maak jij je keuzes?

Op basis waarvan maak jij je keuzes?

Heilige herrie vind je soms op onverwachte plekken. Binnenkort in Doornroosje in Nijmegen bijvoorbeeld, waar Leo Stannard optreedt. Corjan tipt.

Op 3 oktober staat de 20-jarige Leo Stannard in Doornroosje Nijmegen. Al op 9-jarige leeftijd ontdekte hij de gitaar en ontwikkelde een heel eigen manier van spelen. Inspiratie put hij uit de muziek van artiesten als Damien Rice, Bon Iver en Ben Howard. Leo maakt mooie, gevoelige liedjes met een verhaal. Vaak is het alleen hij en zijn gitaar, maar soms gebruikt hij ook andere instrumenten. In januari kwam zijn EP Free Rein uit. Deze jongen met een oude ziel weet mij te boeien met het pareltje Lost.

Zelf zegt hij over het nummer:

‘Lost’ came about after I confronted one of my closest friends about their lack of direction in life. It was a time when we’re all making decisions about university, work and what to do next – and this friend of mine had so much to offer, but was far too easily influenced by others which was heartbreaking to see.