Lazarus tipt deze week…

Lazarus tipt deze week…

Omdat het leuk is om mooie dingen samen te ontdekken, willen we jullie wekelijks tippen. Tips van lezers, het Lazarusteam en Lazarusbloggers. Over muziek, artikelen, films, boeken: kortom alles wat je leven leuker en vooral rijker maakt. 

Johan Trip: ‘Ik heb het boek van Rikko Voorberg al in huis: innovatie voor de Bond tegen Vloeken. Knap gedaan!’

rikko-boek

Meer info over het boek vind je hier.

PS Wil je een boek van Rikko winnen? Komende week geven we er 5 weg. Dus houd onze social mediakanalen in de gaten!

 

Reinier Sonneveld: ‘Deze shirts gaan op het verlanglijstje.’ Ze zijn hier verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. https://shop.spreadshirt.nl/SlappeWas/

 

slappewas

Marieta van Driel: ‘Ik heb niks met Halloween, vind het een vervelend, Amerikaans fenomeen met een nare ondertoon. Maar mijn kinderen worden overstelpt met uitnodigingen voor Halloweenfeestjes. Op Twitter kwam ik dit artikel tegen, over de oorsprong van het feest. Ik geloof niet dat ik anders tegen het feest ga aankijken, maar het is een geluid dat ik niet eerder heb gehoord… Dus de moeite waard om even te lezen.’

schermafbeelding-2016-10-28-om-19-34-00

 

Antony Ruijtenbeek: ‘Ik kwam dit boekje tegen over de vijf Oriëntaals-Orthodoxe kerken die in Nederland vertegenwoordigd zijn. We weten natuurlijk relatief weinig van ze, dus dit vinden wellicht meer Lazarus-lezers het interessant om zich hierin te verdiepen?’

schermafbeelding-2016-10-28-om-17-04-11

Hier vind je meer informatie over het boek.