Win 2 gratis kaartjes voor het Geestdrift Festival!

Win 2 gratis kaartjes voor het Geestdrift Festival!

Het is bijna zover: het leukste festival van het najaar vindt weer plaats in de Janskerk in Utrecht. En jij kunt er 2 kaartjes voor winnen!

 De 4e editie Geestdrift Festival wordt op zaterdag 15 oktober gehouden en het programma is weer de moeite waard. Bijvoorbeeld door de komst van de Amerikaanse dichter Christian Wiman. Hij maakte diepe indruk met zijn boek Mijn Heldere Afgrond dat dit jaar in het Nederlands werd vertaald door Willem Jan Otten. Hier vind je een fragment. Wiman spreekt erover, maar zal ook gedichten voordragen tijdens het festival.

Daarnaast zijn de Nederlandse schrijver Stephan Sanders, journalist en schrijver Stevo Akkerman en de Ierse dichter, storyteller en homorechten-activist Pádraig Ó Tuama aanwezig.

Behalve denkers en schrijvers, zijn er natuurlijk ook muzikanten. Zoals de Amerikaanse singer-songwriter Jason Harrod, virtuoos Charles Henri Maulini en het Nederlandse The Black Atlantic. Kunstenaars mogen ook niet ontbreken: tijdens Geestdrift kun je theater- en kunstenaarscollectief Walden zien en werk van de Utrechtse kunstenares Marissa Rappard.

Het Geestdrift Festival vindt op 15 oktober van 12 tot 23 uur plaats in de Janskerk op het Janskerkhof 26 in Utrecht. Meer info vind je hier.

Wil jij 2 kaarten winnen? Vertel dan voor vrijdag 7 oktober hieronder of via onze social media wat jij hoopt te vinden tijdens het Geestdrift Festival. Wellicht mag jij er gratis heen met een introducee.