Vier Kerst met Peter Rollins en Science Mike

Vier Kerst met Peter Rollins en Science Mike

De Ierse theoloog/filosoof Peter Rollins en de Amerikaanse schrijver Science Mike (Mike McHargue) komen naar Nederland voor een tv-opname. En daar kun jij gratis bij zijn.

Op zondag 11 december vinden de opnames plaats van Zo’n zin in Kerst, een kerstprogramma dat wordt uitgezonden op NPO3. In het programma gaan Peter Rollins en Science Mike samen met het publiek en gasten op zoek naar de kern van Kerst. Weg met de kerstkitsch; Peter en Mike proberen het feest een nieuwe betekenis te geven en uit te vinden waar het nu echt om draait.

De opnames vinden plaats op de Veluwe, bij voormalig zendstation Radio Kootwijk en duren van 16 uur tot 18.30 uur. Peter en Mike worden muzikaal omlijst door geweldige, Nederlandse singer-songwriters en na afloop is er een maaltijd van een topkok.

Wil je er graag bij zijn? Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Dus meld je zo snel mogelijk aan via [email protected]