Lazarus tipt deze week: o.a. Appelkruimel.nl, The Brilliance en Ignatiaans bidden

Lazarus tipt deze week: o.a. Appelkruimel.nl, The Brilliance en Ignatiaans bidden

Hier word je blij van: want er zijn weer zoveel mooie, leuke, interessante dingen om te kijken/lezen of naartoe te gaan. Deze week tipt Lazarus een paar fijne kerst- en adventtips. Fijn weekend!

Tineke van der Velde: ‘Ik heb behoefte om de adventstijd dit jaar wat bewuster te beleven. Op www.ignatiaansbidden.org kun je je aanmelden voor de Adventsretraite 2016. Elke ochtend een overdenking in je mailbox volgens de principes van Ignatius.’

Antonie Fountain: ‘Deze moet op je Kerst-playlist: Advent, volume 1 van The Brilliance. Schitterende kerstmuziek, maar met zo’n ingetogen spanning, dat ze bijkans uit elkaar barst van de hoop.’

Marieta van Driel: ‘Zo, mijn kersttenue is binnen. Een trui voor ‘echte mensen’. Een echte limited edition kersttrui, gemaakt van fair trade en biokatoen. En de opbrengst gaat naar Bakkerij Lambe in Amsterdam die werkplekken heeft voor mensen met een beperking. Win-win toch?’ PS Ze hebben ook minder kerstige exemplaren bij appelkruimel.nl 

appelkruimel