Lazarus tipt: museum-kerkdienst live te volgen!

Lazarus tipt: museum-kerkdienst live te volgen!

Lazarus heeft deze week korte, maar niet onbelangrijke tips voor je. Kijk bijvoorbeeld zondagmorgen live naar onze museum-kerkdienst!

Museumdienst live te volgen

Zondagmorgen is het zover: in het Stedelijk Museum in Zwolle houden we een dienst. Wolter Huttinga zorgt voor wat inspirerende woorden, Lydia van Maurik gaat zingen. En het vindt plaats in de tentoonstelling Leven met Aandacht. Had je niet op tijd een kaartje, dan kun je toch meegenieten via onze Facebookpagina. Aanstaande zondagochtend 29 januari om 10.00 uur!

Nieuwe Arcade Fire 

Drie jaar hebben we moeten wachten geduurd, maar ze hebben een nieuwe plaat: Arcade Fire. ‘It’s never been more important that we stick together & take care of each other,’ tweette de band. De opbrengsten van de plaat gaat naar de American Civil Liberties Union, een organisatie die strijdt voor de individuele en burgerrechten van de Amerikaanse inwoners.

Speech James Martin 

En tot slot: een belangrijke speech van de vooraanstaande Amerikaanse jezuïet James Martin SJ. Hij maakt daarin een indrukwekkend, passievol statement tegen de vluchtelingenpolitiek van Donald Trump. ‘Leg deze maatregelen naast je neer en verwelkom Christus’.