Lazarus tipt: VanDryver, kloosterweekend en een bijzonder vredesproject

Lazarus tipt: VanDryver, kloosterweekend en een bijzonder vredesproject

We hebben weer wat mooie, interessante lees-, luister- en kijktips voor je verzameld. Zoals de nieuwe single van VanDryver, interessante televisie en een kloosterweekend. Geniet ervan! 

Vredesboerderij

Daoud Nassar is oprichter en directeur van vredesproject Tent of Nations in Bethlehem. Daoud is christen, pacifist en wil van de boerderij een belangrijke pelgrimsplaats maken. Hij vertelt zijn verhaal aanstaande zondag 26 februari (11.30 uur NPO2) aan Marleen Stelling in Het Vermoeden:

Single VanDryver

Popmuzikant Arjen van Wijk en de klassiek geschoolde saxofonist Lotte Pen presenteerden afgelopen week de eerste single van het debuutalbum van hun formatie VanDryver: Cast out fear. En die moet je beslist even luisteren. (En ja, je hoort ook Lydia van Maurik en Kim Janssen.)

Altijd al een paar dagen naar het klooster willen gaan, maar het nooit aangedurfd? Of misschien ben je gewoon toe aan rust. ‘Onze’ Rick Timmermans organiseert in het klooster in Huissen een laagdrempelige weekendretraite. In verschillende vormen maak je kennis met het kloosterleven, de stilte en met mediteren. Meer info vind je hier.

#EatTogether

Misschien heb je dit filmpje al gezien, maar zo niet: kijk even. Het is eigenlijk reclame van een Canadese supermarktketen, maar wij werden er heel blij van. Op meer popupdiners in 2017!