Lazarus tipt: Peter Rollins, Over the Rhine en Flirten met Rome

Lazarus tipt: Peter Rollins, Over the Rhine en Flirten met Rome

Peter Rollins komt weer naar Nederland, en de band Over the Rhine. En het boek Flirten met Rome ligt in de winkels. Kortom: we hebben weer een paar mooie tips voor je, zo aan het begin van je weekend. Veel plezier ermee! 

Flirten met Rome: het boekSchermafbeelding 2017-03-02 om 17.26.07

Heb je onze zoektocht Flirten met Rome gevolgd? Het gelijknamige boek van Almatine Leene is nu verkrijgbaar. Een klein gedeelte heb je al kunnen lezen op Lazarus, maar je vindt in het boek ook bijdragen van onder andere Andries Knevel, George Harinck en onze Reinier Sonneveld en nog veel meer.

Kunnen we praten?

Een mooi idee: kunnenwepraten.nl. Dit initiatief, aangevoerd door Joris Luyendijk, moet ervoor zorgen dat we uit onze bubbels stappen en een laagje dieper in gesprek gaan over onze gedeelde zorgen en ambities. Een mooie samenwerking van het AD, De Correspondent en WNL.

Betoverend Over the Rhine

Over the Rhine komt weer naar Nederland. In maart doen ze met een akoestische tour diverse podia in Nederland aan. Laat je betoveren door de stem van zangeres Karin Bergquist en het sfeervolle pianospel van haar man Linford Detweiler met hun betoverende mix van country, folk, americana, gospel en pop. Kijk hier voor alle tourdata en plaatsen.

In de herkansing: Peter Rollins in Nederland

Heb je Peter Rollins gemist met Kerst? Dan volgt nu een nieuwe mogelijkheid want op vrijdag 7 april komt hij opnieuw naar Nederland. Hij is dan te gast bij de Protestantsen Theologische Universiteit in Amsterdam. Voor 40 euro kun je deelnemen aan de studiedag. Geef je hier op voor 1 april .

En om alvast in de stemming te komen, hier nog even de beelden van Peters kerstbezoek: