Lazarus tipt: feestje met Rikko en Hart-op-de-Tong-cd!

Lazarus tipt: feestje met Rikko en Hart-op-de-Tong-cd!

We hebben weer een paar leuke tips voor je! Zoals een feestje met Rikko, een cd met bijzondere opnames van bekende artiesten en vrijwilligers gezocht voor getijdengebeden. 

Gratis feestje met Rikko

rikkoLazarus <3 Rikko. Vandaar dat je elke ochtend met een inspirerende gedachte van hem kunt opstaan. Maar Rikko doet meer: met behulp van een crowdfundingsactie schreef hij dit jaar o.a. een boek (De Dominee leert Vloeken) en trok hij zich het lot aan van de vluchtelingen die in Griekenland onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Dat resulteerde in de acties ‘We gaan ze halen’ en ‘Lets bring them here’ vanuit Brussel. Tussen door maakt hij ook nog kunst, op het Amsterdam Dance Event bijvoorbeeld.

Vind je het leuk om nog meer bij zijn werk betrokken te zijn, dan ben je welkom op zijn crowfundingsfeestje op 25 maart. De toegang is gratis, maar je moet wel even reserveren. Dat kan via deze link.

Luisteren: verzamelcd Hart op de Tong

Ook Guido ken je van Lazarus. Hij schreef eerder moderne psalmen en maakt prachtige podcasts. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Hart op de Tong: avonden vol muziek en zingeving met artiesten als Spinvis, Tyhphoon, Giovanca, Tangerine en anderen. Ter gelegenheid van het 5-jarige bestaan van dit initiatief is er een verzamelcd gemaakt. Met namen als Spinvis, Janne Schra, Roosbeef en anderen. Je kunt ’m downloaden via Via iTunes en Google Play voor € 9,99 euro. De opbrengst van de verkoop gaat naar het Wereldhuis.

 

Gezocht: zangers, musici, voorgangers

Getijdengemeenschap De Binnenkamer is op zoek naar vrijwilligers: zangers, musici en voorgangers die getijdendiensten willen verzorgen in de kapel van Hydepark in Doorn. Met hulp van de Protestanse Kerk willen ze daar de kloostertraditie nieuw leven inblazen en begint op 20 maart met dagelijkse gebeden. Op werkdagen is er een morgengebed om 09.30 uur en er is dagelijks een avondgebed om 21.30 uur. Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan hier.