Nieuw: Lazarus podcast over de schepping #lazarustour

Nieuw: Lazarus podcast over de schepping #lazarustour

Theologen Reinier Sonneveld, Elsa Eikema en Alain Verheij spraken onder leiding van Lazarus-eindredacteur Marieta van Driel alvast over het eerste thema van de Lazarus 7keer7 tour: Evolutie, ja, maar wat geloof je dan? 

Op 8 mei wordt de eerste Lazarus 7keer7 touravond gehouden in Ede met het thema Evolutie, ja, maar wat geloof je dan? We trapten de avond al eerder af met een essay op deze site, nu doen we dat ook in een podcast. Wat heeft het geloven in een evolutie voor gevolgen voor je geloof in God als schepper?

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

De podcast is te luisteren in Soundcloud en nu ook in iTunes!

En wil je kaarten reserveren voor de tour, wees er dan snel bij. Je bestelt ze hier.