Nieuwe podcast: Andere religies zijn geen vijanden, maar wat dan?

Nieuwe podcast: Andere religies zijn geen vijanden, maar wat dan?

Theologen Reinier Sonneveld, Elsa Eikema en Alain Verheij spraken onder leiding van Lazarus-eindredacteur Marieta van Driel alvast over het derde thema van de Lazarus 7keer7 tour: Andere religies zijn geen vijanden, maar wat dan? 

De Lazarus 7keer7 tour komt op maandag 22 mei in Zwolle. Daar hebben we het over het thema: ‘Andere religies geen vijanden, maar wat dan?’  Je kon op onze site al eerder een stuk hierover lezen van Brian McLaren en we praten verder in onze podcast. Hoe doe je dat, de ander echt waarderen en van diegene leren, en toch een eigen overtuiging blijven aanhangen?

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

De podcast is te luisteren in Soundcloud (zie hieronder), maar ook in iTunes!

En wil je kaarten reserveren voor de tour, wees er dan snel bij. Je bestelt ze hier.