Marieta van Driel: ‘Ik zie Lazarus als een herberg waar mensen op adem kunnen komen’

Marieta van Driel: ‘Ik zie Lazarus als een herberg waar mensen op adem kunnen komen’

‘Ik wil bijdragen aan een plek waar mensen kunnen genieten, lotgenoten kunnen ontmoeten en waar mensen gesterkt worden om verder te reizen met God,’ vertelt Marieta eindredacteur van het online magazine Lazarus.

Marieta, eindredacteur van het online magazine van Lazarus, wordt geraakt en gemotiveerd door de reacties die zij krijgt op het online magazine en tijdens de tour. ‘Het zijn stuk voor stuk opgeluchte mensen die ruimte ervaren om vragen te stellen en op zoek te gaan.’ Ze refereert naar een uitzending van ‘Herberg de Verandering‘ die ze zo’n tien jaar geleden zag, waarin Andries Knevel in gesprek gaat met Boele Ytsma. Toen haar wereld en godsbeeld instortte, vond Marieta (h)erkenning in de zoektocht die in deze aflevering besproken werd. Ze kreeg weer hoop dat God te vinden zou zijn tussen de brokstukken.