Laat je ontroeren door de betoverende muziek van Kim Janssen op het Graceland Festival!

Laat je ontroeren door de betoverende muziek van Kim Janssen op het Graceland Festival!

Heb je al kaartjes voor het Graceland Festival? Nee? Laat je dan overtuigen door de liefelijke klanken van Kim Janssen, want die is ook van de partij! 

Het derde Graceland Festival vindt dit jaar plaats van 18-20 augustus op de Paasheuvel bij Vierhouten. Van vrijdagavond tot zondagochtend kun je genieten van muziek, sprekers en kunst. Ook Lazarus is erbij: met korte bijdragen van Rikko Voorberg, Alain Verheij, Jan Wolsheimer, Lydia van Maurik, Daan Savert en Anneke Doest.

Meer info over het Graceland Festival vind je hier. Tickets boek je hier.

photocredits: Isolde Woudstra

Zalker Sessions door Eljee Bergwerff – Kim Janssen – The Stiles


Deze prachtige video maakt onderdeel uit van de Zalker Sessions, gemaakt door videograaf Eljee. In deze unieke reeks vraagt hij artiesten om een liedje in de buurt van zijn boerderij te zingen, wat hij zonder toeters en bellen filmt.