Lazarus gaat even over op een zomerrooster…

Lazarus gaat even over op een zomerrooster…

Lazarus gaat even met vakantie tot 15 augustus. Maar we laten je niet helemaal in de steek: we hebben een paar mooie, zomerse verrassingen voor je om lekker te lezen. 

Lazarus gaat een maand lang over op een zomerrooster. Even geen Rikko, of dagelijkse blogs. Maar weest gerust: je kunt een prachtige serie lezen van Jeannette Hendrikse die op een viskwekerij ging werken in Schotland, Mirjam van der Vegt gaat je helpen om even extra op adem te komen en we hebben boekfragmenten geselecteerd uit de beste boeken die afgelopen tijd zijn verschenen.

Daarnaast krijg je elke zondag een exclusieve gedachte van Brian McLaren, die we interviewden voor onze Lazarus-tour. Tussendoor blikken we nog even terug op blogs uit de afgelopen tijd die zeer de moeite waard zijn om nog even onder je aandacht te brengen. En heb je tijd over dan kun je ook nog onze podcasts luisteren die we maakten rond de Lazarus 7keer7 tour. Je kunt ze trouwens ook vinden op iTunes. Je hoeft je dus niet te vervelen 😉

Vanaf 15 augustus zijn we weer op volle sterkte terug met vertrouwde bijdragen en nieuwe namen, de Mensen van de Weg cursus én nieuwe plannen . Ik wens je een goede zomer, namens het hele Lazarus-team!

Hartelijks,

Marieta van Driel
Eindredacteur Lazarus.nl

PS Voor de mensen die de teksten van Rikko willen doorlezen: dit is het rooster voor de komende weken.