Ontmoet de Lazarus-bloggers op het Graceland Festival

Ontmoet de Lazarus-bloggers op het Graceland Festival

Ontmoet Lazarus-bloggers Rikko Voorberg, Daan Savert, Jan Wolsheimer, Alain Verheij en Lydia van Maurik op het Graceland Festival in Vierhouten. Daarnaast kun je ook genieten van geweldige muziek van o.a. Kim Janssen.  

Het derde Graceland Festival vindt dit jaar plaats van 18-20 augustus op de Paasheuvel bij Vierhouten. Van vrijdagavond tot zondagochtend kun je genieten van muziek, sprekers en kunst. Ook Lazarus is erbij: met korte bijdragen van Rikko Voorberg, Alain Verheij, Jan Wolsheimer, Lydia van Maurik, Daan Savert en Anneke Doest.

‘We wilden een plek creëren waar je vrij bent, van alles en iedereen. Een plek zonder dogma’s, maar waar je wel geprikkeld wordt over wat je gelooft. Waar  je kunt genieten van muziek en kunst met je billen in het gras met een wijntje of biertje en heerlijk eten’, vertelt initiatiefnemer Richard Aeilkema over het Graceland Festival.

Het festival heeft een mooie line-up met artiesten: onder andere Kim Janssen, Rogier Pelgrim, Verra Cruz, Ntjam Rosie en Broeder Dieleman treden op. Het thema van dit jaar is Het grote experiment. Richard: ‘We willen op zoek gaan naar de rafelranden van geloven. Er komt een serie debatten waarin we met elkaar van gedachten willen wisselen over: Wat willen we eigenlijk met geloof? Wat verlangen we van de kerk?’

Meer info over het Graceland Festival vind je hier. Tickets boek je hier. En ontvang je de nieuwsbrief van Lazarus? Dan heb je onlangs een exclusieve kortingscode ontvangen waarmee je 15 procent korting krijgt op een kaartje als je voor 24 juli boekt.