Lazarus tipt: een boktoberfest, een nachtzoen van Reinier en een ontbijtje religie

Lazarus tipt: een boktoberfest, een nachtzoen van Reinier en een ontbijtje religie

Van een bierfeest tot een nachtzoen van Reinier: we hebben weer zeer diverse tips, maar ze zijn wel de moeite waard. Geniet ervan. Fijn weekend! 

Nachtzoen van Reinier

‘Onze’ Reinier Sonneveld zat bij het programma De Nachtzoen waarin hij vertelde over de nacht in zijn geloof en wat hem ’s ochtends toch weer uit bed doet opstaan. Even hier kijken, want dat vertelt hij mooi!

Bijna Boktober!

Geen Oktoberfest, maar een Boktoberfest: met bier, een band en -inderdaad- bokken. Het is een initiatief van Lydia van Maurik, die behalve een prachtige zangeres ook boerin is van de Bokkenbunker. Op zaterdag 14 oktober kun je in het mooie Schalkwijk genieten van een 3-gangenmaaltijd, dansen met de bokken langs de wetering, speciaalbier drinken van brouwerij Hommeles en natuurlijk luisteren naar muziek.

Meer weten? Kijk dan hier.

Mediteren over het milieu

Ontbijtje met religie

Andrew Henry is promovendus religiewetenschappen aan de universiteit van Boston én host van het YouTube-kanaal ‘Religion for Breakfast’. Hij kijkt op een academische manier naar religie en behandelt er allerlei vragen over. Wanneer is iets een sekte, bijvoorbeeld. Of: wat betekent het om religieus te zijn?