Lazarus tipt: Het Vermoeden, Tom Wright en Nieuwe Uitzichten

Lazarus tipt: Het Vermoeden, Tom Wright en Nieuwe Uitzichten

Een tv-uitzending die de moeite waard is, een geweldige uitleg van Tom Wright en nieuwtjes voor christelijke professionals: dit zijn de tips van Lazarus.

Wormen en Engelen

Op dit blog kon je onlangs de persoonlijke recensie van Samuel over het boek Wormen en Engelen lezen van Maarten van der Graaff. De schrijver is aanstaande zondag te gast in Het Vermoeden bij Marleen Stelling. De uitzending begint om 11.30 uur op NPO2.

Nieuwe uitzichten

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld kun je kennen van Lazarus. Maar de twee hebben op persoonlijke titel ook een nieuw coachingstraject ontwikkeld voor christelijke professionals. Nieuwe Uitzichten helpt je om te ontdekken hoe je dichter bij de zin van jouw (professionele) leven komt. De 3-daagse training vindt plaats op Vlieland. In vijf sessies probeer je jouw persoonlijke doel te bereiken, doe je verrassende inzichten op over je geloof en maak je het concreet met laagdrempelige oefeningen. Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Nieuwe Uitzichten.

Goed nieuws

Hoe relevant zijn oude teksten uit de Bijbel voor de samenleving van nu? Is het goed advies of goed nieuws? Reinier Sonneveld tipte deze speech van zijn held N.T. Wright waarin de Britse theoloog dieper op deze vraag ingaat.

Christelijke ondernemer?

Wat gebeurt er als je de kerk als een bedrijf of onderneming ziet? En hoe ga je aan de slag als ‘kerkelijke/religieuze ondernemer? Tijdens een seminar op de Christelijke Ondernemersdagen word je geïnspireerd door o.a. Johannes van den Akker (Kleiklooster) en Jan Willem van der Straten (Dominee Baardmans).

Het seminar vindt plaats op 23 november van 10.30 uur tot 12.30 uur in de Basiliek in Veenendaal. Deelname kost € 17,50. Meer weten of je aanmelden? Kijk dan hier.