Lazarus tipt: nieuwe single Géonne, Brené Brown op Netflix en Onze Vader-cursus van N.T. Wright

Lazarus tipt: nieuwe single Géonne, Brené Brown op Netflix en Onze Vader-cursus van N.T. Wright

We hebben weer wat mooie tips voor je verzameld! Van muziek tot inspiratie van Brené Brown en een gratis cursus van N.T. Wright. 

Dagdromen met Géonne

‘Onze’ blogger Géonne Hartman heeft haar eerste single uit en die is prachtig! Smaakt het naar meer: rond de zomer komt haar eerste EP uit.

Moedige Brené Brown op Netflix

Bestsellerschrijver en onderzoeker Brené Brown krijgt haar eigen Netflix-show. Vanaf 19 april is ze bij de streamingsdienst te zien met Call to courage. Met humor en empathie praat Brené Brown over wat er nodig is om moed boven comfort te stellen in een cultuur die wordt gedefinieerd door schaarste, angst en onzekerheid.

Cursus N.T. Wright over het Onze Vader 

Wellicht heb je het al vele malen gebeden, maar heeft de betekenis ervan een beetje z’n glans verloren. N.T. Wright neemt je in zijn nieuwe online cursus mee naar het diepere niveau van het overbekende gebed. En met deze link lijkt-ie gratis te zijn.

De sneakers van de dominee…

Weet jij hoe duur de schoenen van jouw voorganger zijn? Of zijn riem? Dit opmerkelijke Instagram-account stelt de accessoire-uitgaven van Amerikaanse hipsterdominees aan de kaak…