Aflevering 5: Zijn er alternatieven voor het geloof? - Lazarus

Aflevering 5: Zijn er alternatieven voor het geloof?

Naast het geloof in God zijn er nog vele andere wegen naar een zinvol leven. In aflevering 5 verkent Marjon twee van die alternatieven. Filosoof Jaap van der Spek is docent bij The School of Life en geeft een workshop over de zin van het leven. Hij werd gelovig opgevoed, maar is er tegenwoordig van overtuigd dat filosofie en literatuur ons veel waardevols kunnen leren over hoe je een zinvol leven kunt leiden. Illustrator en schrijver Lou Niestadt vertelt Marjon alles over de universele Law of Attraction. Door het goede te denken en te voelen trek je de juiste dingen aan in jouw leven en kun je gelukkig worden. Zouden deze alternatieven voor Marjon een optie zijn?

Aflevering 5 - Zijn er alternatieven voor het geloof?